Pages

Teknik-Teknik Cengkaman dan Kemutan Faraj


1. Kemutan Beserta Diam
Dilakukan apabila suami mendiamkan zakarnya (pause seketika) tanpa berdayung dan zakar tidak dicabut . Kemutan ini dibuat apabila suami berehat sebentar dalam keadaan zakar diberhentikan dari berdayung dan direndamkan di dalam faraj akan memberi rasa cengaman yang hebat kepada suami, dan ketika itulah suami akan merasa bagaimana faraj itu memegang dan melepaskan cengkamannya pada zakar.

2. Kemutan Beserta Sorong
Kemutan apabila suami menyorongkan zakarnya. Kemutan yang dilakukan apabila suami menyorongkan zakarnya dalam dayungan dan melepaskan kemutan itu semasa suami menarik zakarnya akan mempercepatkan suami inzal maninya atau pancutt... Ini dilakukan jika suami adalah lelaki yang tahan lama ketika berjima (adakah lelaki jenis tahan lama sewaktu berjimak?) , Teknik ini amat penting untuk anda sekiranya keadaan lubang faraj anda terlalu licin akibat air mazi yang banyak keluar atau apabila liang rahim longgar kesan daripada banyak kali bersalin.

3. Kemutan Beserta Tarik
Dilakukan semasa suami menarik zakarnya akan membantu suami melambat inzal dan mempercepatkan orgasme pihak isteri. Gerakan suami menarik zakar dalam dayungan yang dibantu oleh kemutan faraj anda seolah-olah faraj anda sedang mengurut batang zakar suami dari pangkal sampai ke takuk hinggalah kepala zakar dan inilah yang membantu melambatkan inzal suami. Sebaliknya bagi isteri, apabila mencengkam zakar yang sedang ditarik dari liang faraj akan menerbitkan rasa nikmat yang maksima dalam jimak. Nikmat ini akan terasa lebih hebat lagi jika tempo suami menarik lebih pantas daripada ketika menyorong zakar kerana zakar lelaki yang mempunyai hasyafah tentulah akan menerbitkan nikmat jika padanya ada gigi zakar yang bergerutu menerbitkan rasa nikmat amat sangat .